Başkan Ergün Zabıta Haftası'nı Pasta Keserek Kutladı

Zabıtanın 191’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra ve zabıta personeli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek pasta kesti.

Başkan Ergün Zabıta Haftası'nı Pasta Keserek Kutladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra ve Zabıta personeli, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’yı ziyareti sonrasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek Zabıta Haftası’nı pasta keserek ve çiçek takdim ederek kutladı. Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, ziyaretteki konuşmasında, “1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla anıta çelenk sunduk. Hafta dolayısıyla pastamızı alarak bir ziyarette bulunalım istedik. Size her zaman teşekkür ediyoruz, bir kez daha deklare etmek istiyorum, sizinle çalışmak çok büyük bir keyif” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Cengiz Ergün, “Başta siz olmak üzere bütün dairemizde çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Sağlıkla, huzurla nice yıllara diyorum. Zabıta belediyenin halkla iç içe olan aynası ve en önemli yüzü. Birebir ilişkiyi en fazla hisseden ve yaşayan Zabıta dairesi ve personeli. Çok zor görev ifa ediyorsunuz. Bu anlamda bir kez daha hizmet veren kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman her şey mükemmel olmuyor, kimi zaman sahada sıkıntı yaşayabiliyoruz, vatandaşla sıkıntı yaşayabiliyoruz. Bu konuda gerçekten geçtiğimiz süreye baktığımızda vatandaş nezdinde Zabıta’dan işgal dışında pek şikayetini görmüyoruz. Vatandaşlarımızın kaldırımlarda ailesiyle birlikte yürümesi, rahat gezebilmesi noktasında şikayetler geliyor. Büyükşehir olduktan sonra merkez Yunusemre ve Şehzadeler ilçesi olarak ikiye ayrılmasından sonra devir tasfiye vesilesiyle cadde ve yollardaki geçtiğimiz sürelerde bazı sıkıntılar yaşandı. Yılbaşından sonra belirlenen ana arterlerimizin büyükşehre geçmiş olması sebebiyle bu sıkıntıları da yılbaşından itibaren aşmış olacağız. Vatandaşların şikayetlerini geçen dönemde nasıl en aza indirdiysek bundan sonraki süreçten sonra da bu şikayetler en aza indirilecek. İşiniz zor, kolay değil. Ama hiçbir iş kolay değil. Bizlerde sorumluluktayız. Büyükşehir Belediye bünyesinde MASKİ dahil 6 bin 200 personelimizin işi de kolay değil. Daha çok dikkat edeceğiz. Vatandaşlarımızla daha iyi ilişkiler içinde süreci hizmeti yerine getirmeye çalışacağız. Her şey takipten geçiyor. Herkes takibini yapar, üzerine düşen işi yerine getirdiği zaman sıkıntılar ortadan kalkmış oluyor. Daha hassas, duyarlı olacağız. Vatandaşı mutlu edeceğiz, memnun edeceğiz. Tekrar hayırlı olsun, nice 191’lere diyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra ile birlikte kutlama pastası kesti.
Kaynak: İHA