VASKİ Genel Müdürü Tekataş Göreve Başladı

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, ilk mesai gününde çalışanlarla tek tek tanışarak bayramlaştı.

VASKİ Genel Müdürü Tekataş Göreve Başladı
VASKİ hizmet binasında bulunan çalışma bürolarını dolaşarak çalışanlarla tanışan Ali Tekataş, ’’Hakip ettiğim kadarıyla çalışmalar imkanlar doğrultusunda başarılı bir şekilde ilerliyor. Bundan böyle başarılı çalışmalarımıza yenilerini ekleyerek daha özverili çalışma ile vatandaşın rahatını ve kurumun menfaatini gözeterek devam edeceğiz’’ydysç

VASKİ’ye bağlı tüm daire başkanlıklarını, daire müdürlüklerini ve birim odalarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Ali Tekataş, eksiklikleri not alarak giderilmesi için talimat verdi. Tekataş, ’’Yeni fikirlerle ileriye dönük işler lazım. Van’da içme suyunda ciddi oranda kayıp kaçak var. Bunun önüne geçebilmek için her türlü tedbirimizi almamız lazım. Vatandaşlarımızın rahatını düşünerek üstlendiğimiz görevi yerine getirmede kusursuz olmak için çabalarımızı artıracağız’’ diye konuştu.

VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, VASKİ hizmet binasında bulunan vatandaşlarla da kısa süreli sohbet etti. Vatandaşa, “VASKİ çalışmalarını nasıl buluyorsunuz, hizmetten memnun musunuz?” Sorusunu yönelten Ali Tekataş, sorununu iletmek için 185 Nolu hattı arayan vatandaşla da telefon görüşmesi yaparak kendini tanıttıktan sonra sorunu not alarak gerekli birime yönlendirdi.
Kaynak: İHA