Sungurlu'da Bayram Bilançosu Ağır Oldu Açıklaması 1 Ölü, 24 Yaralı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde Kurban bayramı gidiş ve dönüşte meydana gelen 10 ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 24 kişide yaralandı.

Sungurlu'da Bayram Bilançosu Ağır Oldu  Açıklaması 1 Ölü, 24 Yaralı
’Otomobil aydınlatma direğine çarptı : 1 ölü, 4 yaralı’

Ufuk Yazar’ın (43) kullandığı 06 TFY 89 plakalı otomobil, Çorum-Sungurlu Karayolu’ndaki Şehit Orhan Yazdıç Galericiler Sitesi önünde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak refüjdeki ağaçlara çarptı. Savrulan otomobil, daha sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Kazada, sürücü Yazar ile eşi Sibel (37) ve çocukları Ceren (12), Ecem (17) ve Yusuf Salih Yazar araçta sıkıştı. Olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla araçtan çıkarılan yaralılar, Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ceren ve Ecem Yazar, ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 12 yaşındaki Ceren, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

’Otomobil bariyerlere çarptı : 6 yaralı’

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza Beşdam Köyü’nde meydana geldi. Sungurlu’dan Çorum istikametine seyir halinde olan C.Ç. (47) yönetiminde ki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağında bulunan demir bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan F.Ç. (19), M.L. (21), B.R.D. (4), A.D. (22) ve S.Ç. (43) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

’Otomobil şarampole devrildi : 1 yaralı’

Kaza Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi.

Sungurlu’dan Kırıkkale istikametine seyir halinde olan D.T.(23), yönetimindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Meydana gelen kazada otomobilde yolcu olarak bulunan B.T.(10) yaralandı. Yaralı çocuk ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

- İki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kaza ilçeye bağlı Demirşeyh Köyü yakınlarında meydana geldi.

Demirşey’den Sungurlu istikametine seyir halinde olan N.K. (55) yönetiminde ki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı istikametten gelen O.U. (33) yönetiminde ki otomobile çarptı. Meydana gelen kazada otomobil sürücü N.K. yaralandı. Yaralı sürücü ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

’Otomobil takla attı : 2 Yaralı’

Kaza Kırıkkale -Sungurlu karayolunun 14. kilometresinde meydana geldi.

Kırıkkale’den Sungurlu istikametine seyir halinde olan S.B. (21) yönetiminde ki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi. Meydana gelen kazada sürücü S.B. ile yanında bulunan kardeşi E.B. (17) yaralandı. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

’Ehliyetsiz sürücü kaza Yaptı : 1 yaralı’

Kaza ilçeye bağlı Arifegazili Köyü’nde meydana geldi.

S.C.U. (17), merkez cami önüne geldiğinde yol üzerinde bulunan Z.K.’ya ait aracın ön kısmına çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada yaralanan Z.K. Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, otomobil sürücüsü S.C.U. hakkında sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi.

’İki otomobil çarpıştı : 3 yaralı’

Kaza Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 4. kilometresinde meydana geldi.

Ankara’ dan Sungurlu istikametine gitmekte olan Bahtiyar Özgüden (45) idaresindeki 19 KL 411 plakalı araç Kemallı köprüsüne geldiği esnada aynı istikamette gitmekte olan C.Ç. yönetiminde ki 06 BD 4931 plakalı araçla çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü Bahtiyar Özgüden (45) aynı araçta yolcu olarak bulunan Elif Özgüden (38) ve Gizem Özgüden (15) yaralandı.

Çevreden geçen sürücülerin ihbarı ile olay yerine 112 ekipleri sevk edilirken yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Sungurlu Devlet Hastanesine Kaldırılarak tedavi altına alındı.

’Otomobil takla attı : 2 yaralı’

Kaza Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 16. kilometresinde meydana geldi.

Sungurlu’dan Ankara istikametine seyir halinde olan İ.G. (38) yönetiminde ki 19 LH 151 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak orta refüje devrildi. Bariyerlere çarparak durabilen otomobilde yolcu olarak bulunan Gürcü Göker ve Gülşen Göker yaralandı. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

’Otomobil domuza çarptı: 2 yaralı’

Kaza Sungurlu-Çorum karayolunun 50. kilometresinde meydana geldi. Çorum’dan Sungurlu istikametine seyir halinde olan Y.M. (30) yönetiminde ki otomobil, aniden önüne çıkan domuza çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada sürücü ile otomobilde yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

’Otomobil karşı yöne geçip, ters devrildi’

Kaza Sungurlu-Çorum karayolu Gafurlu Köyü yakınlarında meydana geldi.

Çorum’dan Sungurlu istikametine seyir halinde olan otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje, daha sonrada karşı yöne geçerek ters devrildi. Meydana gelen kazada aynı aileden 2’si çocuk 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralıların tedavileri kaza yerine gelen ambulansta yapıldı.
Kaynak: İHA