Muş Valisi Yıldırım Varto'da

Muş Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Selma Yıldırım, Varto ilçesini ziyaret ederek vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Muş Valisi Yıldırım Varto'da
Muş Valisi Aziz Yıldırım ve Selma Yıldırım, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdür Vekili Serkan Şahin ile Varto ilçesini ziyaret etti. Vali Yıldırım ve beraberindekiler, Varto Devlet Hastanesi önünde Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi ve İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmet Zararsız, AK Parti İlçe Başkanı Figen Ergül ve kamu kurum amirleri tarafından karşılandı. Varto Devlet Hastanesinde hastaların bayramını kutlayarak ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Vali Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra çarşı merkezine geçerek esnafın bayramını kutladı. Çeşitli kahvehanelerde vatandaşlarla bayramlaşan heyet, vatandaşların sorunlarını dinledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığındaki bayramlaşma programlarına da katılan Vali Yıldırım, daha sonra şehit Hüseyin Beşli’nin eşi Hasgül Beşli’yi evinde ziyaret etti.

Gümgüm Mahallesi’ndeki dar gelirli Ekrem Çetum, Nafiye Birsin ve Mehmet Demir adlı vatandaşların evlerini de ziyaret eden Vali Yıldırım, “Vatandaşlarımızla bayramlaştık. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde bayramlarımızı bayrama yakışır bir şekilde kutlamaktır. Bunu yapabilmek için bu bayramın tamamını vatandaşlarımızla birlikte geçirdik. Bundan da çok mutluyuz. Memnun olduk. İnşallah bundan sonraki bayramlarımızda da burada görev yaptığımız süre içerisinde aynı şekilde devam ederiz” dedi.

Vali Aziz Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra Muş merkeze gitmek üzere Varto’dan ayrıldılar.
Kaynak: İHA