Kırşehir Belediyesi 46 Branşta Kış Kursları Verecek

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kış dönemi için farklı birimlerde 46 ayrı kurs düzenlemeyi planladıklarını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kurslara katılmak isteyenlerin 5-22 Eylül tarihlerinde Belediye Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile Kervansaray Mahallesi Konağı ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı kurs merkezlerine başvurabileceklerini ifade etti.

Kurslara çocuklar ve yetişkinlerin katılabileceğini hatırlatan Bahçeci, sanatsal ve kültürel branşlardaki 46 kursla kişisel gelişime katkı sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.

Kış dönemi kurslarıyla çocukların ve yetişkinlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini amaçladıklarını dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

'Konaklarda her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Düzenlediğimiz ücretsiz kurslarla kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında da hemşehrilerimizin yanında oluyoruz. 4 merkezde, 46 ayrı branşta kurs vereceğiz. Kurslarda, okul öncesi, 4-6 yaş çocuk etkinlikleri, yağlı boya, resim, filografi, kurdele nakış, tel kırma, kağıt telkari, stepsi aerobik, seramik boyama, rapido, takı tasarım, kağıt rölyef, ahşa boyama, iğne oyası, dantel anglez, hat, tezhip, kalgrafi, kuran-ı kerim, tiyatro, diksiyon, İngilizce, işaret dili, piyano, bağlama, gitar, pilates, zumba, step, aerobik, funny jumps, mefruşat, kırk yama, el sanatları, aşçılık, giyim, aksesuar ve birçok branşlarda eğitimler verilecek.'

Kaynak: AA