Kazada 60 Metre Sürüklenen Kadın Hayatını Kaybetti

Kastamonu’da Devrekani kavşağında yol kenarındaki bordür taşlarına çarptıktan sonra yan yatan ve yaklaşık 60 metre sürüklenen otomobilin altında kalan kadın hayatını kaybetti.

Kazada 60 Metre Sürüklenen Kadın Hayatını Kaybetti
Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesinden Kastamonu’ya Devlet Hastanesine muayene olmak için gelen Ahmet E. (37) idaresindeki 37 DL 576 plakalı hafif ticari araç, İnebolu-Kastamonu karayolunun Devrekani kavşağında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bordür taşlarına çarparak yan yattı. Yaklaşık 60 metre sürüklenen aracın altında kalan Kıymet Şahin (46) hayatını kaybetti. Araçta bulunan sürücü Ahmet E. ile eşi Nermin E. (36) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayrıca araçta bulunan Emre E. (9) ile Emirhan E. (12) ise tedbir amaçla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan Kıymet Şahin’in cenazesi, Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Devrekani Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.
Kaynak: İHA