Husumetlisini Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde tartıştığı husumetlisini bıçaklayarak ölümüne neden olan, daha sonra polis ekiplerince düzenlenen takip sonucu yakalanan zanlı adliyeye sevk edildi.

Husumetlisini Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 4 Eylül 2017 tarihinde meydana gelen olayda Osman Gazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi üzerinde Serat Özcan (49), geçmişte gerçekleşen bir husumetten ötürü ve V.Ş. isimli şahıs ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın alevlenmesi üzerine Serat Özcan, V.Ş.’yi darp etti. Bıçağını çıkartan V.Ş., Serat Özcan’ı göğsünden bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı. Çevreden geçen vatandaşların durumu fark etmesi olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Özcan ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Olay ile ilgili inceleme başlatan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri gerçekleştirilen teknik takip sonucu şüpheli V.Ş.’yi Çayırova’da yakaladı. Gözaltına alınan V.Ş., emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA