'Hoş Geldin Bebek' Projesinden Aileler Memnun

Kartepe Belediyesi’nin uyguladığı ve ilçe halkı tarafından da takdir gören “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında yeni doğan bebekler ve aileleri ziyaret edildi.

'Hoş Geldin Bebek' Projesinden Aileler Memnun
İyi günde ve kötü günde hemşehrilerini yalnız bırakmayan Kartepe Belediyesi “Hoş Geldin Bebek” projesiyle 2015 yılından bugüne kadar 3 bin 104 yeni doğan bebeği ziyaret etti. Yeni bebek sahibi olan ailelerin sevinçlerini başkan adına paylaşan birim yetkilileri, ailelere de Hoş Geldin Bebek paketlerinden hediye ediyor. Ailelere destek olmak amacıyla hazırlanan paketler içerisinde yeni doğan bebeğin kullanacağı temel ihtiyaç malzemeleri bulunuyor.

“Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında birimdeki hemşire yardımıyla bebeklerin ve annelerinin küçük çaplı pansuman ve benzeri ihtiyaçları da karşılanıyor. Birim yetkilileri gerçekleştirdikleri ziyaretlerde yeni anne olan bayanlara bebek ve bebek bakımı, lohusalık ve talep ettikleri konularda bilgilendirmelerde destek vererek aileye, Başkan Hüseyin Üzülmez’in geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Bu sosyal sorumluluk hizmeti kapsamında son olarak Fatma-Erdal Acar çiftinin oğulları Özcan Efe Acar, İlknur-Özgür Aydın çiftinin kızları Miray Aydın ve Şeyma-Batıkan Demirkök çiftinin oğulları Hasan Demirkök aileleri ziyaret edilerek mutluluklarına ortak olundu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in, “Büyük Kartepe ailesine yeni katılan her çocuk bizim çocuğumuz” düşüncesinden hareketle yürütülen Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında ziyaret edilen aileler de bu uygulama için başkana teşekkür ediyor.
Kaynak: İHA