Ankara Valiliğinde Bayramlaşma

Ankara Valisi Topaca, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vali yardımcıları ile Valilik binasında bayramlaştı.

Ankara Valisi Ercan Topaca, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vali yardımcıları ile Valilik binasında bayramlaştı.

Ankara Valiliği'nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı.

Vali Topaca, burada yaptığı konuşmada, bayramlaşmanın bu yıl tatilinin erken başlamasından dolayı bayram sonrasına kaldığını ifade etti.

Bayramların birlikte olma, yardımlaşma, yakınlaşma, kaynaşma anlamına geldiğini ifade eden Topaca, dini bayramların önemine dikkat çekti.

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine seslenen Topaca, herkesin kendi kurumunda yeni başlangıçlar yapmasında fayda olduğunu belirtti.

Topaca, sözlerini şöyle tamamladı:

'Devletimizin, milletimizin birliğini, bütünlüğünü bozmak isteyenlerin oluşturduğu bir blok var. Dolayısıyla bu sorunları sıfırlayıp karşımızda olan, devletimize karşılık yönelen tehditleri bertaraf ederek sımsıkı kenetlenmeliyiz. Bu konuda herkes önce ailesinden başlayarak, kurumundan, çevresinden, ilinden ve ilçesinden başlayarak bu kenetlenmeyi maksimum noktaya eriştirdiği zaman Allah’ın izniyle karşımızdaki riskleri bertaraf edecek gücü kendimizde görürüz. İnşallah nice güzel bayramları, mutlu huzurlu bayramları birlikte kutlayıp ülke olarak, millet olarak emin adımlarla yolculuğa devam ederiz. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha bütün arkadaşların, bütün çalışanlarımızın geçmiş Kurban Bayramı'nı bir kez daha tebrik ediyorum.'

Kaynak: AA