Vali Demir Yol Uygulamasında Vatandaşlarla Bayramlaştı

Vali Salim Demir, İzmir-Ankara karayolu üzerinde bulunan yol kontrol noktalarını ziyaret ederek görev yapan polis ve jandarma ekipleri ile vatandaşların bayramını kutladı.

Vali Demir Yol Uygulamasında Vatandaşlarla Bayramlaştı
Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla İzmir - Ankara yolu üzerinde oluşturulan polis ve jandarma kontrol noktalarında görevli personeli ziyaret eden Vali Salim Demir, yapılan uygulamalar hakkında bilgi aldı.

Ayrıca uygulama noktasında vatandaşlarla da sohbet eden Vali Demir, vatandaşların bayramlarını kutlayarak trafik kurallarına riayet edilmesi hususunda uyarılarda bulundu.

Vatandaşın huzur ve güveliği için güvenlik güçlerinin 24 saat görev başında olduğunu ifade eden Vali Demir, Kurban Bayramı süresince polis ve jandarmanın denetimlerini aralıksız sürdüreceğini ve her türlü güvenlik tedbirinin alındığını kaydetti.

Kontrol noktalarının ardından Uşak Havaalanı ve KYK Kız Öğrenci yurdunu ziyaret eden Vali Demir, bu kurumlardaki görevli güvenlik personelinin bayramlarını kutladı.

Ziyaretleri sırasında Vali Demir’e İl Jandarma Komutanı J. Albay Yalçın Baysal ve Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Pehlivan eşlik etti.
Kaynak: İHA