Ladik Kaymakamı Tok'a Veda Etti

Kararname ile Karaman'ın Ermenek ilçesine atanan Ladik Kaymakamı Engin Tok onuruna ilçede veda yemeği düzenlendi.

Belediye Mavi Göl Tesisleri'nde düzenlenen yemekte Kaymakam Tok'a görevi süresince Ladik'e yaptığı hizmetler için teşekkür eden Başkan Özbalcı, Tok'a yeni görevinde başarılar diledi.

Özbalcı, 'Kaymakamımız ile birlikte çok güzel mesailerimiz oldu. Kısa sürede başarılı işlere imza attık. Bizler Engin beyi çok sevdik. Umarım o da bizleri sevmiştir. Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum.' dedi.

Kaymakam Tok da, 'İlçemize hizmet etmek için bütün kurumlarla tam bir uyum içinde görev yapmaya çalıştım. Onuruma verilen veda yemeği davetine icabet eden herkese teşekkür ederim.' şeklinde konuştu.

Veda yemeğine Cumhuriyet Savcısı Fatih Gökçe, Hakim İsmail Çolak, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Mustafa Akar, Emniyet Müdür Vekili Taner Özkan, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, CHP İlçe Başkanı Necati Akdemir, Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Bilgin, belediye meclis üyeleri, adli ve mülki erkan üyeleri, kamu kurumlarının amirleri, Ladikli iş adamları ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA