Kaymakam Özkan'dan Mehmetçiğe Bayram Ziyareti

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki bayram ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Özkan'dan Mehmetçiğe Bayram Ziyareti
Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Ural, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üstteğmen Mehmet Boydaş ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Refik Aydın ile birlikte Küçüksu, Yelkenli ve Kaynarca karakollarını ziyaret eden Kaymakam Mehmet Ali Özkan, askerlerle bayramlaştı. Ziyaret ettiği karakollarda askerlerle tek tek tokalaşıp bayramlarını kutlayan Kaymakam Özkan, ülkenin güvenliği için zor şartlara rağmen cansiperane görev yapan tüm askerlere minnettar olduklarını belirtti.

Herkesin ailesi ile beraber bayram geçirdiği bir zamanda Mehmetçiğin vatandaşların huzuru için nöbet tuttuğunu belirten Kaymakam Özkan, "Bu gün sizlerin sayesinde vatandaşlarımız huzurlu bir bayram geçiriyor. Bizler bu gün evlerimizde rahat uyuyabiliyorsak, bayramları huzur içinde kutlayabiliyorsak bu Mehmetçiklerimizin büyük fedakarlıkları sayesindedir. Bu vesile ile bir kez daha tüm Mehmetçiğimizin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Kaymakam Özkan, karakol ziyaretlerinin ardından ilçe girişindeki kontrol noktasını da ziyaret ederek, burada görevli personellerin bayramını kutladı.
Kaynak: İHA