Kandıra'ya Yeni Yol Çizgileri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da yol çizgileri yenileme çalışması yaptı.

Kandıra'ya Yeni Yol Çizgileri
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi ekiplerince Kandıra’nın mahallelerinde yol yapım sonrası, yeni yol çizgileri ve var olan çizgilerin yenilenmesi çalışmaları gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen çalışmaları kapsamında Bozburun, Mancarlar, Hacılar, Davutlar, Deliveli, Arıklar, Işıklar, Nasuhlar, Bulduk, Karlı mahalleleri yolları beton yol olarak yapıldı. Ayrıca Kandıra İzmit Caddesi ise asfalt yol olarak yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kandıra yol çizgi çalışmaları kapsamında Bozburun, Mancarlar, Hacılar, Davutlar, Deliveli, Arıklar, Işıklar, Nasuhlar, Bulduk, Karlı mahalleleri yolları beton yol olarak yapıldı. Beton yola uygun olarak üretilen, 7 bin metrekare soğuk yol çizgi boyası Kandıra mahalleri beton yollarında kullanıldı. Çalışmalar kapsamında ayrıca İzmit Kandıra Caddesi’nde 3 bin 600 metre yol asfalt olarak yapılacak. Söz konusu olan bu yol bitiminden sonra bin altı yüz metrekare termoplastik boya kullanılarak yol çizgisi çalışmaları gerçekleştirilecek. Yol yapım ve çizgileme çalışmaları dışında, birçok mevkide tabela yenileme çalışması gerçekleştirilecek. Ayrıca İzmit Kandıra Caddesi’nde 4 bin 500 metrekare ve bir buçuk metre genişliğinde, mavi renk bisiklet yolu yapılacak.
Kaynak: İHA