Fatsa AK Parti'de Bayramlaşma Programı

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı organizasyonunda parti binasında partililerin katılımları ile bayramlaşma programı gerçekleşti.

Fatsa AK Parti'de Bayramlaşma Programı
Bayramlaşma programına AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da katıldı.

Partililerin ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma programının açılış konuşmasını AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar gerçekleştirdi. Daha sonra ise Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan partililere ve vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasına vatandaşların bayramını tebrik ederek başlayan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Biz burada çok şükür çok huzurlu bir bayram geçirdik, fiilen huzurumuz vardı ama gönlümüz aslında dünyanın dört bir yanında başta Arakan olmak üzere zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimizle birlikteydi bu bakımdan çok da huzurlu değildik aslında. Özellikle Arakan için her Müslümanın yüreğinin acıması lazım çünkü orada bir zulüm yapılıyor soykırım yapılıyor” dedi.

Yereldeki çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Başkan Anlayan, gerek şehir merkezinde gerekse kırsalda yoğun çalışmaların olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımız yoğun çalışmaları fazlasıyla hissettiler. Şu anda bütün Ordu’da olduğu gibi Fatsamızda da çok büyük hizmetler yapılıyor. Bu çalışmalar sefasını sürmeye başladığımızda ortaya çıkacak. Bu hizmetler yapılırken biraz cefa çekiyoruz ama şu anda Büyükşehir Belediyemizin de gücü ile bütün kurumlar bir araya getirildi ve bu kurumlar yerin altına hep birlikte çalışma yaptıkları için çalışmalar biraz uzun sürdü. İlçemiz merkezinde 2 yıldır doğalgaz çalışmaları var. Doğalgaz ile birlikte ilçemizde bütün yollarımız kazılıyor Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte günü kurtaracak çalışma değil 40 sene 50 sene yetecek alt yapıyı yenileyelim dedik. Bu vesileyle şu anda alt yapı kanalizasyon yenileniyor, elektrik hatları yerin altına alınıyor, Telekom fiber optik kabloları yenileniyor, ilçemizde ilk defa yağmur suyu hattı döşeniyor. 6 ayrı genel müdürlüğe bağlı birim şu anda yerin altında çalışıyor. Bu çalışmalar bittikten sonra yolun asfaltını yapıyor ve kaldırım çalışmalarına başlıyoruz. Bu sene şehir merkezini ciddi manada toparlayacağız" diye konuştu.

Şimdi Büyükşehir Belediyesinin trafiğe kapalı alanları ihale ettiğini belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Trafiğe kapalı alanlar komple yenilenecek inşallah bu çalışma ile şehir merkezi pırıl pırıl olacak. Bu çalışmalar bittikten sonra köpüklü suyla bu şehri komple yıkayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Bu dönemdeki en büyük projelerinin Estetik Şehir Projesi olduğunu anlatan Anlayan, “Bu projeyle bütün binaları giydirerek şehre farklı bir silüet kazandırmaya çalışıyoruz. Fatsa’nın sahili bir uçtan bir uca bittiğinde çok temiz pırıl pırıl bir görüntüye kavuşacak şimdi bununla da kalmıyoruz şehir içerisindeki ticari alanların bulunduğu yerlerde binaları farklı bir model de giydireceğiz. Bu çalışmalar bittiğinde, yollar bittiğinde inanıyorum ki çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Kırsalda da hizmetlerimiz yoğun şekilde devam ediyor. Kırsalda şöyle bir güzellik var, malzemeyi biz veriyoruz nakliyeyi biz yapıyoruz işçiliğini vatandaşımız kendisi yapıyor. Bir kampanya şeklinde devam ediyor biz de bu sayede elimizdeki kaynakla iki katı hizmet yapmış oluyoruz. Özetle belirtmek isterim ki gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz bey gerekse de yerelde Fatsa Belediyesi olarak bizler ne vaat ettiysek hiçbirinden vazgeçmeden hepsinin arkasındayız. Görüldüğü gibi başlayanlar oldu hazırlığı devam edenler var, inşallah kendimizde mahçup olmamak için halkımızı da mahçup etmemek için var gücümüzle çalışıyoruz sonuna kadar da bunları tamamlamanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Başkan Anlayan’dan sonra AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk ve AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak da yerel ve siyasi gündemlerle ilgili vatandaşlara hitap ettiler. Program ikramlar ile son buldu.
Kaynak: İHA