Dülük, Bayram Tatili Boyunca Ziyaretçi Akınına Uğradı

Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı süresinde ücretsiz hizmet verdi. Toplam 6 gün boyunca binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan Dülük Tabiat Parkı, temiz havada piknik yapmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer aldı.

Dülük, Bayram Tatili Boyunca Ziyaretçi Akınına Uğradı
İçerisinde bulunan biyolojik gölet ve yüzlerce çeşit bitkiden oluşan doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini kendisine hayran bıraktıran Dülük Tabiat Parkı, Kurban Bayramı süresince misafirlerine ücretsiz ev sahipliliği yaptı. Toplam 6 gün boyunca binlerce kişiyi ağırlayan Dülük Tabiat Parkı, ziyaretçilerine sevdikleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşattı. Dülük Tabiat Parkı içinde bulunan biyolojik gölette akan suyun huzur veren sesi ve kuş cıvıltıları, ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. Dülük Tabiat Parkı ziyaretçileri, doyumsuz manzara ve bol oksijenli gezi esnasında bolca fotoğraf çekerek yaşadıkları anı ölümsüzleştirdi.

Vatandaşlarımız, keyifle vakit geçirdi

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Su ve kuş sesinin birbirine karıştığı doğa harikası Dülük Tabiat Parkı, aldığımız kararla Kurban Bayramı tatili sürecince ücretsiz hizmet verdi. Vatandaşlarımız; aileleri, dostları, arkadaşları ve sevdikleriyle Dülük Tabiat Parkında keyifle vakit geçirdi. Çok önemli geri dönüşler aldık. Halkımız; temiz havada, doyumsuz manzara ve bol oksijenli ortamda piknik yaparak tatilin tadını çıkardı. Her bayram tatilinde yaptığımız bu uygulamayı önümüzdeki bayramlarda da uygulayacağız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA