Başkan Yazıcı, Bayramı Vatandaşlarla Geçirdi

Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, 10 günlük Kurban Bayramı tatilini vatandaşlarla geçirdi.

Başkan Yazıcı, Bayramı Vatandaşlarla Geçirdi
Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, 10 günlük Kurban Bayramı tatilini ilçede vatandaşlar birlikte geçirdi. Başkan Yazıcı, vatandaşlarla bir araya gelen köyleri ihmal etmedi. Bayram sürecinde ilçe merkezi ve köylerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Başkan Yazıcı, ziyaretleri esnasında kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. Vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyerek hepsini not aldırdı. Zaman kaybetmeden vatandaşların taleplerinin yerine gelmesini için talimat verdi.

“Vatandaşımızın ayağına gidiyoruz”

Bayramı vatandaşlarla birlikte geçirdiği için çok mutlu olduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Biz Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan almış olduğumuz siyaset terbiyesi ile halkımıza hizmet ediyoruz. Amacımız Avrupa’nın köylerini gezip imrenmek değil. Hani ilçemizin, mahallelerini yapacağımız hizmetlerle Avrupa standartlarına getirmektir. Onun için hem halkımızla birlikte oluyoruz hem de eksikleri yerinde tespit ediyoruz. Buda bizleri mutlu ediyor. Biz vatandaşlarımızı makamımıza kadar yormayıp ayaklarına gidiyoruz. Onların sıkıntılarını yerinde görüp dinliyoruz. Bizim için en iyi tatil vatandaşlarımızla geçirdiğimiz zaman dilimidir” dedi.

Başkan Yazıcı, bayram ziyareti için gittiği Belen Köyü’nde vatandaşların bayramını kutlayarak, köyde yapılan düğün törenine katıldı.

Özkılıç ailesinin mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Yazıcı, evlenen yeni çifte altın hediye ederek mutluluklar diledi. Yazıcı, evlenen çiftten 3 çocuk yapmalarını da istedi.
Kaynak: İHA