Tunceli'de 'Çay Sizden Sohbet Bizden' Etkinliği

AK Parti Tunceli Merkez İlçe Başkanlığı, merkez Alibaba Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki Emine Çapın'ın kışlık odun ihtiyacını karşılayarak kendisine teslim etti.

AK Parti Tunceli Merkez İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, AK Parti Tunceli ailesi olarak merkez ilçe başkanlığı öncülüğünde yaklaşık bir aydır "Çay sizden sohbet bizden" etkinliği düzenlendiği belirtildi.

Vatandaşları hanelerinde ziyaret etmek ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmek maksadıyla etkinliğin başlatıldığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çay sizden sohbet bizden etkinliği kapsamında hane ziyaretlerinde görev alan üyelerimiz görüşmelerin ardından değerlendirme toplantıları yapmaktadır. Heyetimizin haftalık yaptığı değerlendirme toplantısında merkez Alibaba Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki Emine teyzemizin talep ve önerileri görüşülmüş ve yaklaşan kış mevsimi öncesi ihtiyaç duyduğu odunlar köyünden toplanılarak teslim edilmiştir. Bununla birlikte tespit edilen bazı eksiklikleri de temin edilerek kendisine ulaştırılmıştır. AK Parti Tunceli ailesi olarak dün olduğu gibi bugün de halkımızla beraber güçlü bir Tunceli için adımlar atmaya devam edeceğiz."

"Çay sizden sohbet bizden" etkinliğinin yıl sonuna kadar aralıksız devam edeceği bildirilen açıklamada, "Etkinliğe katılarak vatandaşların sorunlarını dinleyen tüm çalışanlarımız ile kapılarını ve gönüllerini bizlere açan vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz." denildi.

Kaynak: AA