Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün Özeti
"Kuzey Irak yerel yönetimi bedelini ödeyecektir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak Bölgesel Yönetimine en büyük desteği Türkiye’nin verdiğini ifade ederek, "Madem şartlar değişmiştir Kuzey Irak yerel yönetimi ülkemize rağmen bir adım atmıştır bunun da bedelini ödeyecektir" dedi.

...

Kuzey Irak yönetimi bundan sonra olacakların yegane sorumlusudur"

Başbakan Binali Yıldırım, “Kuzey Irak yönetimi bundan sonra olacak olayların yegane sorumlusudur” dedi.

...

Şehidin kanı yerde kalmadı: 5 terörist öldürüldü

Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesi kırsalında hain saldırı sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hatip Çağlar’ın kanı yerde kalmadı. Lice ilçesi Baharlar köyü kırsalında tespit edilen 5 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.

...

İstanbul’da DEAŞ operasyonu: 50 gözaltı

İstanbul’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik 10 ilçede düzenlenen operasyonda tamamı yabancı uyruklu 50 şüpheli gözaltına alındı.

...

Husumetlisine sokak ortasında böyle kurşun yağdırdı

İstanbul Bahçelievler’de dün akşam sokak ortasında işlenen cinayet güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Barış Korkmaz isimli şahıs bir kişi tarafından adeta kurşun yağmuruna tutulurken, saldırgan kayıplara karıştı

...

Konya’da korkunç kaza: 3 kişi yanarak can verdi

Konya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil elektrik direğine çarparak alev aldı. Kazada araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

...

Ünlü besteci motosikletiyle bir kadına çarptı

İstanbul Beşiktaş’ta motosikletiyle seyir halinde olan caz sanatçısı ve besteci Ozan Musluoğlu, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan kazada, hafif şekilde yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İHA