Çavdarhisar AK Parti'de Kongre Heyecanı

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevine Tuncay Demirel getirildi.

Çavdarhisar AK Parti'de Kongre Heyecanı
AK Parti Çavdarhisar 6. Olağan Genel Kurulu’na AK Parti Kütahya milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile AK Parti Genel Merkezi Kütahya İl Koordinatörü 23. Dönem milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Çavdarhisar Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sinevizyon konuşması ile başladı.

Görevi yeni ilçe başkanı Tuncay Demirel’e devreden Halil İbrahim Alnar’ın konuşmasının ardından Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler sundu. Kongrede Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve AK Parti Genel Merkezi Kütahya İl Koordinatörü 23. Dönem milletvekili Mehmet Nil Hıdır birer konuşma yaptı.

Ali Çetinbaş: AK Parti kongreleri demokratik bir şekilde yapılmaktadır

Çavdarhisar’ın Kütahya’nın dünyaya açılan kapısı olacağını belirten AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, ’’Anadolu da bazı ilçelerin simgesel isimleri vardır. İllerin önüne geçer isimleri. Tarihi güzellikleri ile Kütahya’yı tüm dünyaya tanıtacak olan ilçemiz Çavdarhisar’dır. Bizler elimizde tuttuğumuz hazinenin farkındayız. Antik kentimize yakında çok büyük yatırım yapacağız. Çavdarhisar’a yapacağımız proje diğer ilçelerimize yaptığımız 2 yıllık hizmetlere bedel bir proje olacak. İnşallah Çavdarhisar’ın, hatta diğer ilçelerin gelişmesine vesile olacak bu proje 2019 yılına kadar hayata geçirilecek. Bizler bu büyük projenin tüm milletvekillerim ve başkanlarımla ensesindeyiz ve takipçisiyiz. AK Parti kongreleri demokratik bir şekilde yapılmaktadır. Başvuran adayların kriterlerine bakıldı. Genel merkezde değerlendirildi ve neticede Belediye Başkanı ile kol kola çalışabilecek en uygun aday belirlendi. Küslük olmadan, hep beraber el ele, kol kola hizmet yolunda durmadan yürümeye devam edeceğiz. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz kongremiz, hainlere, terör örgütlerine, yanına ne olduğu belirsiz kişileri alıp adalet yürüyüşü yaptığını söyleyenlere verilen en büyük cevaptır. Çanakkale şehitliğinde saz çalıp kafa çeken zibidilere, Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinden kocaman bir haykırıştır’’ diye konuştu.

Daha sonra hizmetlerinden dolayı eski ilçe başkanı Halil İbrahim Alnar’a, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer plaket verdi.

Seçime tek liste halinde giren Tuncay Demirel başkanlığındaki AK Parti’nin Çavdarhisar İlçe Başkanlığı şu isimlerden oluştu: Başkan Tuncay Demirel, İsmail Kırçayır, Ekrem Keleş, Hüsna Hasdemir, H.İbrahim Gezer, Mustafa Öztürk, İbrahim Özgül, Y.Rıvan Kocaman, Mehmet Dalkılınç, Haşim Çelik ve Alaaddin Sevindik. (YD-EFE)
Kaynak: İHA