Başkan Gümrükçüoğlu İtfaiye Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İtfaiye teşkilatının 303. kuruluş yıldönümü kutlamaları vesilesiyle Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi çalışanları ile bir araya geldi.

Başkan Gümrükçüoğlu İtfaiye Teşkilatı İle Bir Araya Geldi
Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Genel Sekreter Davut Çakır, birim amirleri ve İtfaiye teşkilatı çalışanları ile ailelerinin hazır bulunduğu programda değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, İtfaiye teşkilatının toplum için çok önemli bir hizmeti yerine getirdiğini kaydetti.

Gümrükçüoğlu, “Bugün itfaiye teşkilatımızın 303. kuruluş yıldönümü. Belediye teşkilatımızda her birimimizin verdiği hizmet kıymete haiz. Bizim gözümüzde İtfaiyenin yürüttüğü vazife ayrı bir öneme haizdir. Neden? Çünkü İtfaiye teşkilatımız insanlarımızın canını kurtarmak için mücadele ediyor. Yangından, zelzeleden insanı kurtarmak için, bir trafik kazası olsa, bir boğulma vakası bile olsa yine insanı kurtarmak için mücadele veriyor. Allah katında da, kul katında da bu hizmetin en büyük kutsallığı acil oluşundadır” diye konuştu.

Kaynak: İHA