Bakan Yılmaz, Ölen Öğrencinin Cenaze Namazına Katıldı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas’ta okulun 2’nci katındaki merdivenin penceresinden düşerek hayatını kaybeden 6 yaşındaki Senem Ece Boztaş’ın cenaze namazına katıldı.

Bakan Yılmaz, Ölen Öğrencinin Cenaze Namazına Katıldı
Sivas’ta geçtiğimiz gün Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesi içerisinde yer alan Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulunda 1-B sınıfı öğrencilerinden 6 yaşındaki Senem Ece Boztaş, 4 katlı okulun 2’nci katındaki merdiven penceresinden beton zemine düşerek hayatını kaybetmişti. Boztaş için bugün Ulucami’de ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katıldığı cenazede minik öğrencinin tabutunun üzerine en çok sevdiği pembe elbisesi serildi.

Cenazeye katılanlar gözyaşlarına boğulurken talihsiz öğrencinin annesi Gülsüm ve babası Burhan Boztaş ayakta durmakta güçlük geçti. Cenaze namazına katılanlar acılı anne babayı teselli edemedi. Boztaş’ın minik bedeni kılınan cenaze namazının ardından Sıralı Mezarlığında toprağa verildi.

Okulda yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. Sivas Valiliği tarafından da adli ve idari soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA