Altıntaş'ta AK Parti'nin Yeni İlçe Başkanı Cihangir Dönmez Oldu

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Cihangir Dönmez, AK Parti’nin yeni ilçe başkanı oldu.

Altıntaş'ta AK Parti'nin Yeni İlçe Başkanı Cihangir Dönmez Oldu
AK Parti’nin 6. Olağan Genel Kurulu’na AK Parti Kütahya milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile AK Parti Genel Merkezi Kütahya İl Koordinatörü 23. Dönem milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda çetin Erenler, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Altıntaş Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sinevizyon konuşması ile başladı.

Görevi yeni ilçe başkanı Cihangir Dönmez’e devreden Selahattin Bayram duygulu konuşmasının ardından Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut söz aldı. Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler sundu. Kongrede Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel’de birer konuşma yaptı.

Başkan Ali Çetinbaş: Yaptığı hizmetlerden dolayı Selahattin Bayram’a çok teşekkür ediyorum"

Altıntaş’ın en çok yatırım alan ilçelerin başında geldiğini belirten AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, “Kongremizin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek güçlendirmesini, Altıntaş’da yapacak olduğumuz hizmetleri arttırmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Kongremiz Altıntaş ilçemiz için hayırlara vesile olsun. 22 Ekim tarihinde 13 ilçemizin kongresi inşallah tamamlanmış olacak. Dünya Müslümanlarının dualarını alan bir büyük dünya liderinin arkasındayız. Bütün Dünya karşısında olsa da biz onunla beraberiz. Altıntaş en çok hizmet alan ilçelerimizden biridir. Selahattin Başkan ne zaman ihtiyacımız olsa yanımızda olmuştur. Yaptığı hizmetlerden dolayı değerli Başkanım Selahattin Bayram’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da el ele yürümeye devam edeceğiz. Köy köy gezip bu kutlu davamızı yılmadan anlatmaya devam edeceğinden eminim. Yeni Başkanımız Cihangir Dönmez kardeşimiz birlik ve beraberlik içinde bu görevi layıkıyla yapacaktır.Kendisine başarılar diliyorum, hayırlı olsun diyorum. Bizler eski başkanı, yeni başkanı ne olursa olsun bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Ülkemizde her fırsatta çeşitli bahanelerle kaos ortamı oluşturmak isteyenlere Altıntaş’taki bu birliktelik en büyük tokattır’’ diye konuştu.

Seçime tek liste halinde giren Cihangir Dönmez başkanlığındaki AK Parti’nin Altıntaş İlçe Başkanlığı şu isimlerden oluştu: Başkan Cihangir Dönmez, Murat Akça, İsmail Bacak, Levent Özbay, Esma Özbay, Hülya Çakır, Ertuğrul Tekin, Sadık Dönmez, Abdullah Ayba, Fikret Öziyisan, Mustafa Tatar, Osman Erdoğmuş, İdris Bekar, İsa Söyler ve Cahide Yıldız. (YD - EFE)
Kaynak: İHA