AK Parti'nin Kongre Çalışmaları

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı, kongre çalışmaları kapsamında basın toplantısı düzenledi.

Şehirde bir retoranda düzenlenen toplantıya, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Süelymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Yel, Türkiye'nin bulunduğu konum nedeniyle her zaman zorluklarla mücadele etmek zorunda kaldığını söyledi.

Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu belirten Yel, şöyle konuştu:

"Türkiye bulunduğu konum nedeniyle her zaman zorluklarla mücadele etmek zorunda kalıyor. Yanıbaşımızda her zaman sıkıntılı ülkelerin olduğu bir coğrafyanın getirdiği sıkıntılarla mücadele edebilmek içinde bizim güçlü bir duruşumuzun olması gerekir. İşte bu güçlü duruş Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde şükürler olsun ki hem Suriye'de hemde Irak'ta ve çevremizdeki diğer yerlerde sıkıntılara rağmen Türkiye'nin içinde bulunuduğu bu yıl ilk iki çeyrekte yüzde 5'in üzeride büyüme gösterdi. İleride de yüzde 7'lik bir büyüme bekleniyor."

Yel, Türkiye'nin daha da büyümesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yılın sonuna kadar 4. çeyrekteki büyümeyle birlikte Çin ve Hindistanı geçerek dünyanın en çok büyüyen ülkesi olmak konusunda hızlı bir gayretimiz var. Bu kapsamda orta ve uzun vadeli programlarımız hazır. Türkiye'nin son 2 yılda yaşadığı çeşitli sıkıntılar başta 15 Temmuz darbe girişiminin yaratmış olduğu travma, bunun dışında geçirdiğimiz seçimler ve referandum süreçlerine rağmen çok güçlü bir ülkemizin olduğunu göğsümüzü gererek söyleyebiliyoruz."

AK Parti Süelymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar ise, 15 Ekim'de yapılacak kongrenin Tekirdağ ve Türkiye için hayırlara vesile olması temenisinde bulunarak, birlik beraberlik içinde bir kongre gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA