Eyüp'ün Çınarlarına Bayram Ziyareti

Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı’nda, ilçede tek başına yaşayan yaşlıları unutmayarak bayram ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretleri gerçekleştiren ekipler, vatandaşlara Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın selamlarını ileterek hediyeler verdi.

Eyüp'ün Çınarlarına Bayram Ziyareti
Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, Başkan Remzi Aydın’ın önderliğinde hayata geçirilen ve tüm belediyelere örnek teşkil edecek Ensar-ı Çınar adlı sosyal proje kapsamında ilçede tek başına yaşayan yaşlılara bayram ziyareti gerçekleştirildi.

Ekipler ilçedeki yaşlı vatandaşlarla tek tek bayramlaşırken, yalnız olmadıkları ve Eyüp Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduğu mesajını verdiler.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Eyüp’te Ensar olmanın bilinciyle bayram günleri dışında da gece gündüz demeden hizmet vermeye devam ediyor. Ensar-ı Çınar” projesi kapsamında, Eyüp’te yalnız yaşayan yaşlılar her ay düzenli olarak ziyaret ediliyor, talep ve ihtiyaçları karşılanıyor. Aynı zamanda Ensar-ı Çınarlar’a evlerinde bakım hizmeti de veriyor. Her 15 günde bir ise yaşlı vatandaşlar telefonla aranarak kontrol ediliyor.
Kaynak: İHA