Bakan Arslan, Hasta Ve Hasta Yakınlarıyla Bayramlaştı

Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınları ile bayramlaştı.

Bakan Arslan, Hasta Ve Hasta Yakınlarıyla Bayramlaştı
Harakani Devlet Hastanesi’ne Vali Rahmi Doğan, Milletvekili Selahattin Beyribey, İl Başkanı Adem Çalkın ve protokol üyeleriyle birlikte gelen Bakan Arslan, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, hem bayramlarını kutladı, hem de sohbet etti. Bakan Arslan ve beraberindekiler servisleri gezerek hastalarla bir araya geldi. Bakan Arslan, hasta yakınlarına bir de karanfil verdi.

Hastaların sorun ve şikayetlerini de dinleyen Bakan Ahmet Arslan, hasta yakınlarına ’burada sizlere iyi bakıyorlar mı?’ diye sordu. Bakan Arslan, hasta ve yakınlarının ’bizlere burada çok iyi bakıyorlar’ cevabına ise ’sizlere bakmak bizlerin görevi’ diye cevap verdi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hastalar ile yakından ilgilenerek durumları hakkında bilgi aldı. Arslan, hastaneden ayrılarak havaalanına geçti. Bakan Ahmet Arslan, daha sonra Kars’tan ayrıldı.
Kaynak: İHA