AK Parti Ardahan İl Teşkilatı, Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

AK Parti Ardahan il teşkilatında, kurban bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

AK Parti Ardahan İl  Teşkilatı, Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi
AK Parti Ardahan İl Teşkilatı İl binasında düzenlenen bayramlaşma törenine İl Başkanı Yunus Baydar, Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Göle belediye başkanı Akın İsmailoğlu, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Tavittin Çoskun, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Başkanları, İl Teşkilatı ve Çok sayıda partili ve Vatandaş katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Ak Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baylar,

"Bu bayram buruk bir bayram geçiriyoruz. Ülkemizde şehitlerimiz var. Etrafımız ateş çemberine dönmüş bütün müslüman coğrafyası adeta kan gölü.

Bunun için bizim sorumluluğumuz hem vicdani, hem insani, hem de siyasi anlamda sorumluluklarımız bu süreçte ziyadesiyle artmıştır. Arakan da müslümanların yaşadığı katliamlar, mazlumlar ve mağdurlar kıyıma uğruyor, adeta insanlığın içini yüreğini parçalıyor. Bunun için Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün dünya mazlumlarının umudu olmuştur. Biz bu davaya gönül veren kardeşlermiz olarak nefsi düşünmeden kesinlikle şahsi düşüncelerimizi bir kenara bırakarak bu davanın büyümesi, bu kutlu yürüyüşün güçlenmesi için çabamızı, gayretimizi artırarak devam ettirmek zorundayız. Bu anlamada İnşallah Cenab-ı Hak bundan sonraki bayramlarımızı daha huzurlu, daha mutlu müreffeh olarak yaşamamızı nasip kılar. Burdan dönüşünüzde lütfen yaşlı, şehit aileleri ve gazi aileleri ziyaretleri yaparak insanlarımıza dokunalım.

Türkiye yeni bir Türkiye olacak sloganıyla yola çıkıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan cumhurun başkanı olmak üzere aday olacak ve Biz bugüne kadar bize çalışan genel başkanımıza bugün biz ondan daha fazla çalışarak destek vermek durumundayız” dedi.

Baydar, inanın biz Ardahan’ı da Türkiye’yi de yatırıma boğacağız . O zaman sıkıntımız kalmayacak işlerimiz kolay olacak diyerek,

“İnsan çalışarak iyilik yaparak kendini göstermeli. Gayret edersek başarılı oluruz. Bizim siyasette gözümüz yok. Hesaplarımız çıkar ilişkilerimiz yok. Hiç önemli değil. Ne milletvekilliği ne bakanlık falan. Bir arkadaşımız gelsin aslan gibi bir arkadaşımız onun ayağının tozu olalım. Biz ona destek verelim. Dua edelim, birbirimize dua edelim. Esas önemli olan Ardahan’dır. Esas önemli olan Ülkemizin refahı, huzuru, güvenliği ve kalkınmasıdır. Esas önemli olan Ardahan geriye düşerse biz üzülürüz. Ardahan ağlar. Geleceğimiz olan Çocuklarımız torunlarımız üzülür. Ardahan’a borcumuz var. Bu bakımdan Ardahan’a hizmet etmede öne çıkartmada yatırım getirmede İpek Yolu özelliğini öne çıkartmada, Toplumun her kesimiyle ile paslaşarak daha çok yatırımı Ardahan’a getirmede devlet adamlarını Ardahan’a daha çok çağırmada nasıl yapabiliriz ne edebilirizin gayreti içinde olup bundan sonra daha çok birliktelik içerisinde daha çok çalışıp gayret edeceğiz.” dedi.

Kaynak: İHA