3 İlde Kaza Açıklaması 4 Ölü, 10 Yaralı

Tokat, Sinop ve Mardin’de meydana gelen kazalarda 4 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kaza, D-100 Karayolu Hacıpazar köyü yakınlarında meydana geldi. Bursa’dan Tokat’ın Niksar ilçesine gitmekte olan Dursun Deveci idaresindeki 07 AAL 53 plakalı otomobil, sulama kanalının menfezine çarpıp takla attı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Kazada Dursun Deveci ile birlikte Zehra (23), Eylül (2) ve Berat Deveci (10) yaralandı. Semra Deveci (28) olay yerinde Mehmet Salih (7) ise kaldırıldığı Niksar Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

SİNOP’TA OTOMOBİLİN ÜZERİNE AĞAÇ DÜŞTÜ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Kaza, Erfelek ilçesi Çelen köyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Durmuş Duran’ın(22) kullandığı 05 FK 364 plakalı otomobilin üzerine seyir halindeyken ağaç devrildi. Rüzgardan devrilen ağaç otomobilin tavanını çökertirken, kazada araçta bulunan sürücü Durmuş Duran ağır, Bilal Duran ve Gökhan Korkmaz ise hafif yaralandı. Yaralılar Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Durmuş Duran, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DERİK’TE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Kaza, Derik, Kızıltepe ve Şanlıurfa üç yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 34 TB 4167 plakalı araç ile 34 VCF 47 plakalı araç çarpıştı. Kazada, araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gönderilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Meyhan Arı, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

(Şaban Konyar - Ümran Çakmak - Osman Aksu / İHA)
Kaynak: İHA