Uşak Valisi Demir'in Banaz Ziyareti

Uşak Valisi Salim Demir, Banaz ilçesini ziyaret etti.

İlk olarak Banaz Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Demir, Kaymakam İrfan Demiröz tarafından karşılandı.

Kaymakamlık ziyareti ardından İlçe Tarım Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya katılan Vali Demir, burada yaptığı konuşmada, bir ülkenin gelişmesi için olmazsa olmaz şartlardan birinin vatandaşların eğitimli ve sağlıklı hale getirilmesi olduğunu belirti.

Ülkenin gelişmesi için toplumun tüm kesimlerinin çalışması gerektiğini ifade eden Demir, "Eğer toplumumuzu geliştirmek, çağdaş, modern ve dünya ölçeğinde bir konuma getirmek istiyorsak, devletimizin milletimize biçtiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşmak istiyorsak hem devlette görev alan kişiler, hem seçilmiş olanlar, hülasa tüm vatandaşlarımız hep birlikte daha çok çalışmalı, daha çok mücadele etmeliyiz" dedi.

Toplantının ardından inşaatı devam eden Hamamboğazı termal alanında incelemelerde bulunan Demir, alan hakkında Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı'dan bilgi aldı.

Vali Demir'e ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, daire müdürleri eşlik etti.

Kaynak: AA