Söke Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Yönetmelik gereği Ocak ve Eylül aylarında olmak üzere yılda iki kez yapılan Söke Kent Konseyi genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Söke Belediye Meclis Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Kent Konseyi çatısı altında faaliyet gösteren meclislerin başkan ve yürütme kurulları, Kent Konseyi bileşenleri olan siyasi parti, STK’lar ile kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Söke Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan genel kurul toplantısında Söke Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan’ın açılış konuşmasının ardından 23 Haziran 2016 ile 23 Haziran 2017 tarihleri arasında bir yıllık çalışma raporunun sunumu yapıldı. Toplantıda Söke Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Kamu Yönetimi öğrencisi Nilay Yalçın tarafından “Üniversökeli” adlı projenin sunumu yapıldı.

Söke’nin yönetiminde etkinlikleri ile katkı sağlayan Söke kent Konseyi’nin genel kurul toplantısının bir bölümüne katılan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; Kent Konseyi’nin tüm katılımcılarına başarı dileklerini iletti.
Kaynak: İHA