Pazaryeri'nde '15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik' Etkinliği

Pazaryeri ilçesinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik" programı düzenlendi.

Darbe girişiminde Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit olan Emniyet Müdürü Zafer Koyuncu'nun isminin verildiği Pazaryeri Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu'nun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen programda şehit Koyuncu'nun hayatı anlatıldı.

Şehitler için okunan Kur-an tilavetinin ardından 15 Temmuz gecesini anlatan slayt izletildi.Öğrencilerin 15 Temmuz gecesi şehit olanlar için yazdıkları ve dereceye giren şiirleri okunarak ödülleri verildi.

Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, burada yaptığı konuşmada, darbe girişimi gecesinde bir avuç hainin, bu milletin parasıyla satın alınan bu ülkenin silahlarını bu memleketin has evlatlarının üzerine doğrultarak acımasızca şehit ettiğini belirterek, "Allah'a şükürler olsun ki bu hain terör örgütünün kökü büyük oranda kazınmıştır. Ama asla rehavete düşmeyelim daima uyanık olmalıyız bu hainler gider başka bir örgüt çıkabilir tedbirlerimizi asla bırakmamalıyız." dedi.

Programa, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, daire ve okul müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA