Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, İtfaiye Haftası'nı Kutladı

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İtfaiye Haftası nedeniyle Osmaneli Belediyesi İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin, İtfaiye Haftası'nı Kutladı
Her yıl 28 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Başkan Şahin, Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, AK Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekci, İl Genel Meclis Üyesi Hakan Özkan ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Osmaneli Belediyesi İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti. Başkan Şahin, itfaiye çalışanlarının haftasını kutladı. İtfaiye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Şahin, itfaiyenin insanların canını ve malını başta yangın olmak üzere birçok felakete karşı koruma amacıyla 24 saat hizmet veren cefakar bir örgüt olduğunu belirterek “Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan tüm itfaiye mensuplarının İtfaiye Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Osmaneli İtfaiye çalışanları ise ziyaret nedeniyle Başkan Şahin’ e ve beraberinde gelenlere teşekkür ederek, her türlü araç, gereç ve ekipman ile Osmanelilerin hizmetinde olduklarını söylediler
Kaynak: İHA