Nilüfer'de GDO'suz Kahvaltı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, personeliyle öğle yemeklerinin ardından bu kez sabah kahvaltılarında buluşmaya başladı.

Nilüfer'de GDO'suz Kahvaltı
Personelin motivasyonunu artırmak maksadıyla düzenlenen kahvaltıların ilki, Nilüfer Küçük Ölçekli Kent Bostanları’nda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeliyle yapıldı. Kent Bostanları’nda yetişen doğal ürünlerin de yer aldığı kahvaltıda Başkan Bozbey personel ile bir süre sohbet etti. Çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı buluşmaya katılan çalışanlar Başkan Bozbey ile keyifli bir kahvaltı gerçekleştirdi.

Çevreye önem veren bir kurum olduklarını kaydeden Başkan Mustafa Bozbey, “Personelimizle öğle yemeklerinin ardından sabah kahvaltılarında da bir araya gelmeye devam edeceğiz. Karşılıklı sohbet ederek hem çalışmaları hakkında hem de bireysel konularda görüşme fırsatımız olacak. Bugün Çevre ve Kontrol Müdürlüğü personeliyle GDO’ya karşı direncin simgesi olan Kent Bostanları’ndayız. Burayı bu hale getirenlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra diğer müdürlüklerimizle de bir araya gelerek aynı ortamı yakalamış olacağız” dedi.

Başkan Bozbey daha sonra Kent Bostanları’nı da gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaynak: İHA