MHP Antalya İl Yönetimi İlçelere Çıkarma Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri dün eş zamanlı olarak 7 ilçede mahalleri gezerek vatandaşı dinledi. 7 ilçede 49 muhtar ziyaret edildi

MHP Antalya İl Yönetimi İlçelere Çıkarma Yaptı
MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, yöneticileriyle birlikte Akseki’de bir dizi ziyaret yaparken diğer yöneticilerde Kaş, Demre, Elmalı, Korkuteli, Döşemealtı ve Aksu’da mahalle mahalle gezerek vatandaşları dinledi. Bir gün içerisinde farklı ilçelerde ziyaret gerçekleştiren MHP’liler, toplam 49 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Aksekili yöneticiler ziyaret edildi

MHP Antalya il Başkanı Mustafa Aksoy, öncelikle mahalle muhtarlarını ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi. Aksoy ve yanındaki yöneticiler, daha sonra Akseki Kaymakamı Emin Nasir, Belediye Başkanı İsmet Uysal, Devlet Hastanesi Başhekimi Rabia Kayhan Sakar’ı ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi alırken vatandaşların ilettikleri sorunları dile getirdi.

Turist akınına uğrar

Akseki’de yaptığı ziyarette bir takım eksikliklerin olduğunu ve Akseki’nin değerlerinden Osman Yüksel Serdengeçti’nin ve Ahmet Hamdi Akseki’nin bir müzesinin ilçede yer alması gerektiğini vurgulayan Aksoy, böylece turizm şehri Antalya’ya gelenlerin bu bölgeyi de ziyaret etmesinin sağlanabileceğini söyledi.

Kaynak: İHA