Komşusunun Kızını Taciz Eden Genç Tutuklandı

Bolu’da, aynı apartmanda oturduğu 12 yaşındaki S.P. isimli kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 23 yaşındaki Erkan K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Komşusunun Kızını Taciz Eden Genç Tutuklandı
Edinilen bilgiye göre, Tabaklar Mahallesi Şeref Sokak’ta ailesi ile birlikte yaşayan 12 yaşındaki S.P. isimli kız çocuğunun 1 haftadır evdeki durgun hallerinden şüphelenen annesi Seher P., kızına sorununu sordu. Annesinin sorularının sıklaşmasının ardından gözyaşlarına boğulan küçük kız, aynı apartmanda oturan 23 yaşındaki Erkan K.’nin kendisini taciz ettiğini ve cep telefonuna tehdit mesajları gönderdiğini söyledi.



Kızının başından geçenleri dinleyen ve telefonuna gelen tehdit mesajlarını gören anne Seher P., durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Erkan K.’yi ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Küçük kızın annesi Seher P. de emniyete giderek kızına atılan mesajları delil olarak gösterdi. Erkan K., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. 23 yaşındaki şahıs çıkarıldığı nöbetçi mahkemece ’cinsel taciz’ ve ’tehdit’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Bu işin peşini bırakmayacağım”

Erkan K.’nin adliyeden çıkışını bekleyen anne Seher P., basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Kızımı fiziksel olarak taciz ediyormuş. Ben bunu kızımın durgun halinden şüphelendikten sonra öğrendim. Kızım şu an psikolojik tedavi görüyor. Bu kişinin en ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum. Davanın da sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi.

Kaynak: İHA