İtfaiye Haftası Etkinlikleri Araç Korteji İle Son Buldu

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından düzenlenen İtfaiye Haftası etkinlikleri, gerçekleştirilen araç korteji ile son buldu.

İtfaiye Haftası Etkinlikleri Araç Korteji İle Son Buldu
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen program ile İtfaiye Müdürlüğü, AFAD ve Orman İl Müdürlüğü araçlarından oluşan Türk bayraklı araç korteji vatandaşları selamladı. 25 Eylül 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası, Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürü Cengiz Toklucu, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Başta belediyemiz itfaiye Müdürlüğü olmak üzere, Orman İl Müdürlüğü ve AFAD’a ait araçlar ile kortej gerçekleştirdik. İtfaiye Haftasını Bilecik’te, anlamlı ve faydalı etkinliklerle kutladık. Cumhuriyet Meydanımızda stant kurarak, çocuklarımız ve vatandaşlarımıza gerek ekipmanlarımız gerek faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verdik. Bununla birlikte bir okulumuzda tatbikat gerçekleştirdik. Bugün de son olarak araçlarımız ile bir konvoy oluşturduk. Amacımız, Bilecik Belediyesi, Orman İl Müdürlüğü ve AFAD olarak bir çatı altında vatandaşlarımızın hizmetinde olduğumuzu göstermek idi. Yangın ve olası afetler karşı vatandaşımızın rahat olması gerektiği mesajını vermek istedik. Bizlere bu anlamda katkı sunan Orman İl Müdürlüğü, AFAD, Emniyet Müdürlüğümüz ve Trafik Birimi personeli ve yetkililerine katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, büyük ilgi çeken kortejde vatandaşlar itfaiye personeline el sallarken, Türk bayraklarıyla donatılan araçlarda bulunan itfaiyeciler de siren çalarak karşılık verdi.
Kaynak: İHA