İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı İnhisar'da Yapıldı

Bilecik Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı İnhisar ilçesinde yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı İnhisar'da Yapıldı
Toplantıya; Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Turan İpşiroğlu, Cuma İvrendi ve Erdoğan Kaba, Maarif Müfettişi Erdal Bayram, Hukuk Hizmetleri Yetkilisi Ebru Aşıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Toplantıda binaların inşaat, onarım ve donanım hazırlıklarının geldiği aşamalar hakkında bilgiler verildi.

Değişen sınav sistemleri hakkında görüşmeler yapıldı. Öğrencileri sınav kaygısına sokmadan karşılaşabilecekleri sınavlara hazırlamak ve ders başarılarını en üst düzeye çıkarmak için alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda konuşma yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, başlamış olan yeni eğitim öğretim yılında il ve ilçelerdeki tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek, “Mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl olması için her türlü tedbirin alındı ve gereken çalışmalar yapıldı. İlimizde eğitim kalitesinin yükseltilmesi için en üst kademeden en alt kademeye kadar tüm eğitim çalışanlarının taşın altına elini koyarak çalışmaları büyük önem taşıyor. Bu konuda çalışanlarına inanıyor ve güveniyorum. Toplantımıza katılan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İnhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Barış Kalın, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a hediye takdim etti.
Kaynak: İHA