Gökçek'ten hastaneye kaldırıldı iddialarına cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek acilen hastaneye kaldırıldı iddialarına cevap verdi.

Gökçek'ten hastaneye kaldırıldı iddialarına cevap
Gökçek'ten hastaneye kaldırıldı iddialarına cevap
Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Gökçek, bugün internet sitelerinden bazıları Sabahattin Önkibar denilen palavracının yazdığı bir haber üzerine beni acil hastaneye kaldırtmışlar açıklamasında bulundu.

Gökçek yayınladığı videoda hakkında çıkan 'acil hastaneye kaldırıldı' iddialarına şu cevabı verdi;

SABAHATTİN ÖNKİBAR DEMEK PALAVRA HABER DEMEK

Bugün bazı internet sitelerinde özellikle burun kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı haberleri çıktı kaynak, Sabahattin Önkibar. Sabahattin Önkibar demek; bir yığın palavra, uydurma kamu oyunun dikkatini çekmek için yapılmış haber demek. Bunları neden yaptığını da biraz daha saçma sapan şeyler yaparsa anlatacağım. Allah'a hamd olsun hiç bir şeyim yok. Sadece bir burun kanaması... Mamak kongresine gidiyordum bir daha bir kanama olmasın diye hastaneye uğradım bir ilaç sürdüler ve geçti. Ben akşamları ilaç kullanıyorum burun tıkanıklığı yaşamayım diye ondan dolayı yaşanmış bir olay.

BİR TÜRLÜ BENİ ÖLDÜREMEDİNİZ

Ortalığı velveleye verdiler. Ya hu arkadaş bir türlü beni öldüremediniz. Rabbim dilemedikten sonra bana hiç bir şey olmaz boşuna uğraşmayın. Bir taraftan beni makamımdan indirmeye çalışıyorsunuz bir taraftan beni öldürmeye çalışıyorsunuz. Sağım, canlıyım şu anda da Teknokent'te yemekteyim. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Bizi sevenler sevinir, sevmeyenler de benim bu haberim üzerine üzülür. Benim hakkımda ne istiyorsa rabbil alemin ona aynısını versin iyiyse iyi köyüyse kötü hepinize saygılar...