Gençlik Kolları Başkanı Koç, Son Gençlik Kolları Toplantısını Yaptı

AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Gençlik Kolları Başkanı olarak son toplantısını parti il binasında gerçekleştirdi.

Gençlik Kolları Başkanı Koç, Son Gençlik Kolları Toplantısını Yaptı
AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, 30 Eylül Cumartesi günü Gölyaka İlçe Başkan Adayı olarak seçimlere gireceği için Gençlik Kolları ile son toplantısını gerçekleştirdi. Koç yaptığı açıklamasında; "Dile kolay 7 yıl, 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2 Genel Seçim, 1 Referandum, 3 Gençlik kolları kongresi, 3 Büyük Kongre..

Ne saymakla nede anlatmakla bitecek o kadar güzel hikâyelerimiz var ki ömür boyu unutamayız. Gençlik kollarında 3,5 yıl il başkan yardımcılığı 4 yıla yakın il başkanlığı yaptığımız ilimizde, yaşımız itibari ile görev süremizi doldurduk, birlikte yol yürümekten her zaman onur ve gurur duyduğum yola çıktığımızdan beri bizi hiç yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bilmeyerek istemeyerek kırdığımız var ise haklarını helal etsinler inanıyorum ki bu ekip kaldığı yerden devam edecek ve çok daha güzel işlere imza atacaktır" ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA