Eğitim Koordinatörlerinden Bilfen-Bilnet Okullarına Tam Not

Çeşitli alanlardaki eğitim koordinatörleri, araştırma ve incelemelerde bulundukları Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları’na tam not verdi.

Eğitim Koordinatörlerinden Bilfen-Bilnet Okullarına Tam Not
Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları, Bilfen-Bilnet Eğitim Kurumları genel merkezinin denetiminden geçti. Genel merkez eğitim koordinatörleri, çeşitli alanlarda araştırma ve incelemeye tabi tuttukları okula tam not verdi. Okulda eğitim gören öğrenciler ve veliler de eğitim kalitesinden fiziki koşullara, insan sağlığından insan yetiştirmeye verilen öneme kadar hemen hemen tüm alanlarda örnek bir okul görüntüsü sergilendiğine dikkat çekerek Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları’ndan övgüyle söz etti.

Okulun eğitim kampüsünü inceleyen 7 kişilik koordinatör ekibi, burada okulda çeşitli alanlarda çalışanlar, öğrenciler ve velilerle görüşmeler gerçekleştirdi. Okulun fiziki koşulları, hijyen kurallarına verilen önem ve eğitim kalitesi hakkında araştırma ve incelemeler yapan heyet, sınıflarda öğrencilerle birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Okulun konferans salonunda düzenlenen toplantılarda okul yönetimi, eğitimci kadrosu, çalışanlar, veliler ve öğrencilere çeşitli alanlarda bilgilendirme yapan koordinatörler, okuldaki tablodan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bilfen-Bilnet Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Fatma Tuğcu, Bilfen-Bilnet ailesi olarak para kazanmayı değil, insan yetiştirmeyi ve kazanmayı esas aldıklarına dikkat çekerek, Diyarbakır’da bu alanda eğitime ve insana yatırım yapan iş adamı Ekrem Karakoç’un örnek bir tutum sergilediğini ifade etti.

Karakoç’un eğitimci olmamasına rağmen bir iş adamı olarak imkanlarını kendi memleketinin insanlarının eğitimine harcamasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Tuğcu, Bilfen-Bilnet markasının Diyarbakır’da hak ettiği noktada olmasından hoşnut kaldıklarını kaydetti.

Öğrenciler ile veliler de konuşmalar yaparak, okulun eğitim kalitesinden memnun olduklarını dile getirdi.
Kaynak: İHA