Büyükşehir 'Başkan Sizinle' İle Vatandaşa Dokunuyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren “Başkan Sizinle” ekipleri ulaşılmadık mahalle, dokunulmamış insan bırakmıyor. İlk olarak vatandaşların ihtiyaçlarını tespit eden ekipler, ikinci ziyaretlerde ise vatandaşların sorunlarını gidermeye çalışıyor.

Büyükşehir 'Başkan Sizinle' İle Vatandaşa Dokunuyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren “Başkan Sizinle” ekipleri Balıkesir’i karış karış gezerek vatandaşların talep ve isteklerini dinleyerek sorunlara çözüm üretiyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u temsilen vatandaşların ayağına giden ekipler Kocaavşar, İvrindi kırsal ve merkez mahallelerde vatandaşlarla görüştüler. İlk olarak vatandaşların ihtiyaçlarını tespit eden ekipler, ikinci ziyaretlerinde ise vatandaşların sorunlarını gideriyor. Ekipler yatalak hastalar için bazı evlere hasta yatakları kurdu. Erzak ve diğer malzemeler, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un selamı ile vatandaşlara teslim edildi. Başkan Uğur’a ve ekiplere desteklerinden ötürü teşekkür eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanlarında olduklarını söylediler.

Başkan Uğur’a teşekkür eden Kızıklı Köyü sakinlerinden Engin Efe ise, “Yatalak hastamız var. Büyükşehir’den yardım istedik. Bize hemen dönüş yapıldı. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur’a teşekkür ederiz. Allah başkanımızdan razı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA