Bodrum Yaz Sezonunu Kapatmadı

Bir çok şehirde soğuk hava etkisini göstermeye başlarken Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler denize girerek serindi.

Bodrum Yaz Sezonunu Kapatmadı
Sonbahar’ın gelmesi ile birlikte birçok şehirde hava sıcaklıklarının düşmesine rağmen Bodrum’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler sahil kenarlarına akın etti. Eylül ayının sonuna gelinmesine rağmen sıcak havanın etkisini sürdürmesi nedeniyle plajlardaki doluluk sürüyor. Çoğu yabancı turist, plajlarda güneşlenip, denizin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece olması nedeniyle ilçede yazdan kalma günler yaşanıyor. Kumbahçe, paşatarlası, Gümbet, Bitez ve bir çok sahil kenarında hareketlilik devam ediyor. Yerli turistler sıcak havanın tadını doyasıya çıkardıklarını belirterek, “Bir çok şehir soğudu. Kış geldi neredeyse biz burada denize giriyoruz. Herkesi Bodrum’a bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yabancı Turistler ise Bodrum’un çok güzel olduğunu sıcak havanın, denizin, kumsalın ve güneşin tadını doyasıya çıkardıklarını söylediler
Kaynak: İHA