Beylerbeyi'nde Park Halindeki Araçlara Çarpan Otomobil Takla Attı Açıklaması 1 Yaralı

Üsküdar Beylerbeyi’nde bir araç, aşırı hız sonucu aynı yönde giden araca çarparak takla attı. Park halindeki üç araca daha çarpan araç güçlükle dururken, kazada 1 kişi yaralandı.

Olay, Beylerbeyi Yalı Boyu Caddesi’nde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı hızlı gittiği ileri sürülen araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyreden araca çarparak takla attı. Araç, ardından yol kenarında park halindeki üç araca daha çarptı. Kazada aracın çaptığı otomobilde bulunan Aykut G. hafif şekilde yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Aykut G.’yi hastaneye kaldırırken, takla atan aracın sürücüsü gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı. Kazadan dolayı caddede uzun araç kuyrukları oluşurken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kazaya tanık olan Bora Çulha adlı vatandaş, ”Karşı sokaktan beyaz bir araç çıkmak için yol istedi. Ben de Beylerbeyi yönüne doğru sıkışık trafikte yol verdim ona, sanıyorum hızlı çıktı. Karşı taraftan gelen araba da hızlıydı. Çarpışmanın şiddetiyle araba ters döndü” dedi.

Kaynak: İHA