Başkan Doğan Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, toplumun her kesiminden ağırladı misafirleriyle yakından ilgilenerek onların istek ve şikâyetlerini dinleyip, fikir alış verişinde bulunuyor.

Başkan Doğan Misafirlerini Ağırlamaya Devam Ediyor
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı AK Parti Kocaeli Milletvekili ve aynı zamanda MKYK üyesi Zeki Aygün, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, AK Parti 22. dönem Erzurum milletvekili Mustafa Nuri Akbulut, SEKA Devlet Hastanesi doktorlarından Dr. Fatma Şahin, başhemşire Ziyammed Uzun, Yılmaz Plaza Genel Müdürü Zihni Yılmaz, inşaat şirketi sahibi Hakan Güray ile Sakarya Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Ayşe Nur Tan ziyaret etti.

Bütün misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Doğan, çeşitli konularda konuklarıyla karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan, “Belediye başkanı olduğum ilk günden itibaren herkesin belediye başkanı olduğumu ifade etmiştim. Günün büyük bir bölümünü sahada gerek devam eden projeleri takip ederken, gerekse de mahallerde vatandaşların arasında geçiriyorum. Makamda olduğum zamanlarda da görüşme talebinde bulunan kişi ve kurumları kabul ediyorum. Her biri bizim için birinden değerli ve önemli kişiler. Onlarla konuşup varsa istek ve şikayetlerini dinliyoruz. Temsil ettikleri kurum ve kuruluşlar ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz” dedi.

Kaynak: İHA