Başkan Bozkurt Öğrencilerle Bir Araya Geldi

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 15 Temmuz Demokrasi Haftası dolayısı ile bazı okulları ziyaret ederek öğrencilere belediye tarafından hazırlanan ’Küçük Gezgin’ isimli derginin 15 Temmuz Millet Destanı sayısını hediye etti.

Başkan Bozkurt Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Başkan Bozkurt, ilçedeki; Sabri Kahvecioğlu İlk ve Orta Okulu, Vehbi Koç Orta Okulu ve İmam Hatip Orta Okulu, Şehit Ali İhsan Ortaokulu, Nene Hatun, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’sini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere, 15 Temmuzda yaşananları anlatan dergiyi dağıtan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, “Bu hafta yurt genelinde 15 Temmuz Demokrasi Haftası olarak ilan edildi. 15 Temmuz akşamı tüm halkımız ülke şanlı bir karşı koyma ve direniş göstererek vatan hainlerine teslim etmedik. Bizler ve yeni nesillerimiz için verilen bu mücadeleye yarın sizler sahip çıkacak ve aynı bayrak altında böyle bir kalkışmaya müsaade etmeyeceksiniz. Vatan hainlerinin devletimize milletimize neler yaptığını öğrenin ve yarın büyüdüğünüzde gelecek nesillerinize öğretin. Biz unutmayacağız, sizlerde unutmayın unutturmayın” dedi.

İnönü Belediyesi olarak 15 Temmuz Kahramanlık Destanını çizgi roman şeklinde anlatan dergi bastırdıklarını söyleyen Bozkurt “Bu dergimizde 15 Temmuzda yaşanan olayları ve kahramanlıkları kalıcı hale getirdik. Bu tür hain kalkışmaların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Bozkurt, konuşmasını “Tüm şehitlerimize ve 15 Temmuz’da şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor gazilerimizi saygıyla anıyorum” diye bitirdi.
Kaynak: İHA