Artuklu Belediyesi İlçeye 3 Park Daha Kazandırıyor

Park ve Bahçe Projeleriyle kente nefes aldıran Mardin’in Artuklu Belediyesi ilçenin dört bir tarafındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Artuklu Belediyesi İlçeye 3 Park Daha Kazandırıyor
İhalesi tamamlanan ve yer teslimleri yapılan 3 parkı daha vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanan Artuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 13 Mart Mahallesi ve Gökçe Mahallesi’nde farklı konseptlerde yapılacak 3 ayrı parkla, ilçeye modern ve estetik bir görünüm kazandırmanın yanı sıra, parklarda uygulanacak bitkisel donatı materyalleriyle yeşil alandan yoksun bölgeler için, yeşil alanlar da oluşturacak. İçerisinde modern süs havuzları, oturma grupları ve estetik aydınlatma sistemlerinin yer alacağı parklarda kurulacak otomatik sulama sistemleri, yeşil alanları düzenli olarak sularken, kurulacak oyun grupları ile çocuklar keyifli vakit geçirebilecek. Ayrıca parkların içerisinde yapılacak spor sahaları ile vatandaşların spor yapabilecekleri alanlar da arttırılacak.

“Artuklu’da değişim hissediliyor”

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk; “Mahallelerin daha yeşil, vatandaşlarımızın daha mutlu olduğu bir ilçe hedefliyor, bu hedefe ulaşmak için her projemizde aynı heyecan ve özveriyle çalışıyoruz. Çevre duyarlılığı ve hassasiyetiyle projelendirdiğimiz park ve bahçelerimiz Artuklu’ya yeni bir çehre kazandırıyor. Rekor sürede tamamladığımız parklarımızla Artuklu’da yaşanan değişim kısa sürede hissedilecek” dedi.

Kaynak: İHA