Altyapı Sorunu Vatandaşlarla Birlikte Çözülecek

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Atakum ilçesinin altyapı sorunlarını vatandaşlarla el ele vererek birlikte çözeceklerini söyledi.

Altyapı Sorunu Vatandaşlarla Birlikte Çözülecek
SASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, beraberinde Şube Müdürü Adem Özkan, İnşaat Mühendisi Can Üstün ve Kanal Makinaları Bakım, Onarım Şantiye Şefi Ali Erdoğan birlikte Atakum ilçesi Çatalçam bölgesinde incelemelerde buldu. Yeşilyurt, yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Samsun’un 17 ilçesinin de altyapı sorunlarını çözmek için büyük projeler gerçekleştirdiklerini belirten Muhlis Yeşilyurt, “İlçelerin altyapı sorunlarını çözmek için çok önemli projeler tamamlandı. İlçelerin altyapı sorununu vatandaşlarımızla el ele verip birlikte çözeceğiz. İlçelerdeki altyapı inşaat çalışmaları yoğun tempoda devam ediyor” dedi.

Atakum ilçesinin Samsun’un en gelişmiş ilçelerinden biri konumunda olduğunun altını çizen Yeşilyurt, “Atakum ilçesi gün geçtikçe gelişip büyüyor. Atakum’un altyapı sorunlarını çözüme kavuşturacağız. SASKİ Kanalizasyon Dairesine bağlı ekipler Atakum ilçesinde çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

Öte yandan, Çatalçam bölgesinde incelemeler yapan Muhlis Yeşilyurt’un yanına gelen vatandaşlar, altyapı sorunlarını iletti. Yeşilyurt ise vatandaşların altyapı sorunlarını en kısa zamanda çözecekleri sözünü verdi.
Kaynak: İHA