Şirvan Kaymakamı İnan'dan Köy Ziyaretleri

Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan, köy ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam İnan ve beraberindeki Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Akpınar, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Carlık ve beraberindeki heyet ile Elmadalı, Yamaçlı, Cevizlik, Oya, Kesmetaş ve Kayahisar köylerinin muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İnan, vatandaşları ve muhtarları dinleyerek, sorunların çözüme kavuşturulması için kapsamlı bir çalışma başlatacaklarını söyledi.

Şirvan ve ilçeye bağlı köylere hizmetin en iyisini ve en kalitelisini götürmeyi amaç edindiklerini belirten Kaymakam İnan, "Burada vatandaşlarımız hizmetten en iyi şekilde yararlanmalarıdır. Sizlerle bir araya gelme nedenimiz de sizlerin sorunlarını dinlemek, yine bu sorunları sizlerle istişare ederek çözümler bulmaktır." dedi.

İnan, bu ziyaretlerin sıklıkla gerçekleşeceğini ve bir sebeple ilçeye gelemeyen vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm bulacaklarını kaydetti.

Okulları da inceleyen İnan, daha sonra asker ve korucuları görev yerlerinde ziyaret etti.

İnan, "Ülkemizi, mal ve can güvenliğimizi koruyan, 7/24 nöbet bekleyen Mehmetçiğimizi ve korucularımızı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ülke genelinde vatandaşımızın güveni ve huzuru için canı pahasına gerçekleştirdikleri zorlu görevlerinden dolayı asker ve korucularımızı kutluyorum." ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA