Nazilli Belediyesi'nden NAZENDER Üyelerine Ulaşım Desteği

Geçtiğimiz günlerde dernek olarak Çanakkale’de şehitlikleri ziyaret eden 42 kişilik NAZENDER üyelerine Nazilli Belediyesi ücretsiz otobüs tahsis etti.

Nazilli Belediyesi'nden NAZENDER Üyelerine Ulaşım Desteği
NAZANDER Üyelerinin gönül rahatlığı ile ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın oluru ile Nazilli Belediyesinden NAZENDER’e ücretsiz ulaşım hizmeti verildi.

Engelli dostu Nazilli Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak her zaman engelli vatandaşlara eldeki imkânlar ölçüsünde her an her şekilde destek vermeye devam edeceklerini hatırlatan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Her zaman her ihtiyaç duyduklarında bu özel insanlarımızın yanlarında olmaya önem gösteriyoruz. Onlara Belediyemizin tüm imkânlarından yararlanabilmeleri için fırsatlar yaratıyoruz. Çanakkale gezisi düzenlediklerini atalarımızın kanları ile suladıkları o özel ve kutsal yerleri görmek istemişler. Çok da iyi yapmışlar. Bu özel ziyaretleri için bizden destek istediler. Bizde koşulları en uygun aracımızı kendileri için tahsis ettik. Onların mutlu olması bizi daha çok mutlu ediyor” dedi.

Dernek Başkanı Tayfun Yazıcı ise, “NAZENDER Engelliler Derneği olarak düzenlediğimiz Çanakkale gezimiz için bizlere otobüs tahsis eden belediye Başkanımız Sayın Haluk Alıcık beyefendiye derneğimiz adına çok teşekkür ederim. Gezimiz çok güzel geçti. 4o kişilik bir katılım oldu ve şehitlik ziyaretlerimizi çok rahat yapabildik. Kahramanlık destanın yazıldığı bu kutsal toprakları, bu güzel şehri gezen üyelerimiz çok etkilendi. Şehitliklerde dualarını ettiler. Engelli kardeşlerim ve arkadaşlarım burada çok özel ve güzel anlar yaşadı. Özel arkadaşlarım adına bu imkânı bize yaratan Nazilli Belediyesine ve Başkanımız Haluk Alıcık’a yine tekrar çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA