Mardin'de Belediye Hizmetleri

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentteki şikayet ve önerileri vatandaşlardan öğrenmek için whatsapp iletişim hattı kurdu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentin sorunlarını bitirerek istenilen bir şehir inşa etmek için çalışmalarına devame diyor.

Hizmetlerini yüz yüze, telefon ve sosyal medyayla aracılığıyla yaparak yerine getirmeye çalışan belediye, iletişim kanallarına bir yenisini daha ekledi.

Buna göre, 0531 816 41 11 numaralı whatsapp hattından günün 24 saati şikayet ve öneriler dinlenerek çözüm sağlanacak.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlar iletişim sınırlarını kaldırdıklarını kaydetti.

Belediyenin, yaşanabilir bir kent inşa etmek için tüm birimleriyle aralıksız çalıştığına işaret eden Yaman, "Marka bir kent inşasında, hemşehrilerimizin düşüncelerini dikkate alan bir yapıdayız. Ortak akıl ile ilimizin sorunların tespit ediyor ve çözüme sağlıyoruz. Bu konuda iletişim kanallarına bir yenisini daha ekledik." ifadelerini kullandı.

Yeni kurdukları iletişim hatlarıyla vatandaşlara 7 gün 24 saat hizmet vereceklerinin vurgulayan Yaman, şunları kaydetti:

"WhatsApp yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizin kullandığı bir uygulama. Biz bu uygulamayla vatandaşlarımızın talep, şikayet ve isteklerini yerine getirmek için çalışacağız. Hattımız günün 24 saatinde hizmet verecek ve istek ve öneriler ilgili birimlere iletilecek. İletinlen sorunların çözümü sağlanacak."

Kaynak: AA