Kırşehir'de 'Kadın Gücünü Fark Et Ve Büyüt' Projesi

Kırşehir'de, "Kadın Gücünü Fark Et ve Büyüt" projesi kapsamında eğitimler başladı.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasından (TSO) yapılan yazılı açıklamada, TSO ile Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliğinde, Kırşehir’deki kadınların yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve bu yetenekleri doğrultusunda iş dünyası içerisinde üretime dönüştürülmesinin hedeflendiği belirtildi.

Proje kapsamında Kırşehir TSO Konferans Salonunda kadınlara yönelik danışman eğitimciler Müjgan Çetin ve Aysel Evran tarafından proje hakkında bilgi ve sunumların yapıldığı vurgulanan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Kırşehir'de hazırlanan proje ile eğitimciler pazarlama ve satış üzerine teknik bilgi sunumları yapıldı. Ahiler Kalkınma Ajansı ile işbirliği içerisinde yürütülen proje ile kadınların becerileri, başarıları, kişisel çabaları ve özellikleri, bilgileri, bakış açısı ve ruhundaki, incelikleri çalışma hayatına katılması hedefleniyor. Eğitimlerde kadınlar, onar dakikalık sunumlarla kendi yetenekleri ile ürettikleri ürünler hakkında sunum yapıyor. Yaptıkları sunumlar ve üretikleri ürünler hakkında ise danışman eğitimciler Müjgan Çetin ve Aysel Evran tarafından ürün pazarlama, satışı ve ürünün geliştirilmesi hakkında eğitimsel bilgiler veriyor."

Kaynak: AA